Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Platformen LEJ FOOD TRUCK forbinder food trucks og kunder som ønsker at få en food truck ud til et arrangement. Denne platform udsprang fra en idé og et behov fra en food truck ejer og er siden blevet til en platform, der går ud over blot en food truck. Lej en food truck på platformen og læs videre her, hvordan den blev til en realitet.

En food truck ejer har en masse bolde i luften og et ekstra lag og bekymring over at få arrangementer i bogen. Ud fra teorien om at food truck ejere ønsker at fjerne dette ekstra element udsprang idéen til platformen LEJ FOOD TRUCK. På denne platform opretter kunder en forespørgsel, hvorefter food trucks kan byde ind med deres menu, hvis de ellers er ledige på dagen. Den største udfordring ved denne platform og dens fødsel har hele tiden været tilgængelighed af gode food trucks, der kan servere til de mange arrangementer landet over. De rigtig gode food trucks har typisk allerede et travlt program og det er derfor ikke altid at kunder kan få lige præcis den food truck de ønsker sig. På denne platform får kunder derfor kun tilbud fra food trucks der rent faktisk er ledige og de behøver derfor ikke at modtage afslag eller afslag.

Food trucks elsker denne platform, da det giver dem adgang til en masse arrangementer uden at skulle bekymre sig for høje markedsføringsomkostninger eller andet der hænger sammen med markedsføring af deres food truck – derfor kan de blot fokuserer på lækker mad og alle de andre bolde som de har i luften i løbet af sådan en food truck sæson.

Omsætningen i en food truck består af gadesalg, festivaler og private arrangementer. For at minimere risikoen for store udsving fra år til år gør en food truck klogt i at øge andelen af private arrangementer i omsætningen, da disse typisk lover et bestemt antal kuverter og derfor en bestem pris for hvert arrangement. I modsætningen til den faste pris for et arrangement, så kan vejret, andre arrangementer og en masse andre faktorer spiller ind i, hvorvidt omsætningen til en festival eller til gadesalg bliver succesfuld. Dette gør platformen til en super stabilisator til reduktion af udsving i omsætningen.
Ønsker du at leje en food truck, så er det en oplagt platform at gøre dette på og vi håber at denne korte artikel har givet dig et indblik i mulighederne for at få en lækker mad til din fest!

Recommended Articles