Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Leder du efter en ny og spændende smag til at pifte din jubilæumsfestmenu op? Hvorfor ikke prøve autentiske spanske smagsoplevelser fra Tapas Amor! Deres udvalg af forretter og hovedretter vil transportere dine gæster til hjertet af Spanien med alle de lækre smagsoplevelser, der følger med. Fra klassiske retter til mere moderne tapas-kreationer, de har noget for enhver smag. Så hvorfor ikke give dem en chance? Du vil ikke fortryde det! Og de tips til jubilæumsfesten, som vi giver dig i denne artikel, vil være med til at gøre din begivenhed til en begivenhed, som du vil huske.

Sådan gør du din jubilæumsfest til en fest, som du husker

Et jubilæum er en særlig dag, hvor man fejrer kærligheden og engagementet mellem et ægtepar. Mens nogle par foretrækker en stille og rolig fejring i hjemmet, går andre helt ud og holder en stor fest. Uanset hvordan I vælger at fejre det, får I her fem tips til at gøre jeres årsdag til en begivenhed, som I sent vil huske.

1. Sæt stemningen med belysning og musik

Når det kommer til at skabe stemning, er belysning og musik afgørende. For at skabe en romantisk atmosfære kan du overveje at hænge nogle lyselamper eller stearinlys op. Sæt derefter stemningen med dine yndlings kærlighedssange, der spiller i baggrunden. Hvis du fejrer med en gruppe mennesker, kan du stadig skabe stemning ved at dæmpe lyset og spille noget blød musik.

2. Servér spansk tapas catering som forret eller hovedret

Intet siger fest som god mad! Når det kommer til jubilæumsfester, er spansk tapas catering altid et hit. Hos Tapas Amor har de specialiseret sig i autentiske spanske retter, der helt sikkert vil behage dine gæster. De kan endda tilpasse deres catering til at opfylde dine specifikke behov. Klik her for at få mere at vide om deres spanske tapas cateringydelser.

3. Planlæg nogle spil eller aktiviteter

Uanset hvilken slags fest du holder, er spil eller aktiviteter altid en god idé! Til en jubilæumsfest kan du overveje at planlægge nogle sjove paraktiviteter som f.eks. En quiz om hinanden eller en dansekonkurrence. Du kan også opstille en fotoautomat, så gæsterne kan tage sjove billeder sammen.

4. Giv festgaver ud

Festgaver er en god måde at vise dine gæster, hvor meget du sætter pris på deres deltagelse og støtte. Til en jubilæumsfest kan du overveje at uddele gaver, der relaterer sig til temaet for din fest.  Vær kreativ, og hav det sjovt med det!

5. Glem ikke kagen!   

Sidst, men ikke mindst, er ingen jubilæumsfest komplet uden kage! Uanset om du vælger en simpel kage i et enkelt lag eller en over-the-top kage i flere lag, skal du sørge for at få en kage, der smager lige så godt, som den ser ud. Og glem ikke at sætte stearinlys på den – et for hvert ægteskabsår!

 

Dette er blot nogle få idéer til at gøre jeres årsdag til en fest, som I vil huske. Hvis du ønsker flere idéer eller hjælp til planlægning af din begivenhed, skal du kontakte Tapas Amor i dag! De har specialiseret sig i spansk tapas catering og vil med glæde hjælpe dig med at gøre din jubilæumsfest til en fest, som alle vil nyde.

Recommended Articles