Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Hvis du mangler at få noget mere salg i dine drikkevarer, så skal du læse med her. Det kan godt være svært at finde ud af, hvilke tiltag der er gode til at sørge for, at man får sat gang i salget. Heldigvis er der masser af mulig for at få solgt mange flere varer, hvis du har et backbar-køleskab oppe bag din cafés bar.

 

Et backbar køleskab er en smart løsning, som kan give din restaurant et moderne og stilrent udtryk. En backbar bliver helt sikkert en favorit blandt dine medarbejdere samtidig med, at den er en garanti for mere salg i din café.

 

Udstil dit sortiment til kunderne

Det smarte ved en køleskab bag baren, som navnet backbar også hentyder til, er, at det er en smart måde at udstille sine varer eller sortiment på. Modsat et menukort eller et skilt på væggen, så giver en backbar et meget mere visuelt billede af, hvad der er mulighed for at købe. Det vil dine kunder helt sikkert elske, fordi dine drikkevarer kommer til at se meget mere indbydende ud.

 

Vi kender alle til, hvor bøvlet det kan være at finde ud af, hvad man skal bestille af drikkevarer eller andet, når vi er på cafébesøg. Med en backbar så gør denne oplevelse hos kunden meget nemmere. Man kan nemlig beslutte sig for, hvad man skal bestille, inden man overhovedet er kommet helt op til baren. Det er fordi, at man kan stå og kigge ind i backbarens køler og visuelt få et billede af, hvilke muligheder man har.

 

Flere typer efter dit behov

En backbar har et meget stilfuldt udtryk. Køleskabet kan fås både med skydedøre og almindelige døre med hængsler. Skydedørene er selvfølgelig meget nemme at tilgå. Hvis man er vant til at have travlt og arbejde hurtigt, så er det måske denne variant, som du skal vælge.

 

En backbar har selvfølgelig døre med glas, så det er muligt for dine kunder at kigge ind. Man kan gå køleskabet med en enkelt, to eller tre døre, alt efter hvilket behov du og din café har. Hvis I sælger rigtig mange øl, juice eller sodavand på flaske og dåse, så er det nødvendigt med en backbar med flere døre. Så kan du nemlig udstille dine drikkevarer meget nemmere og pænere samtidig med, at det også bliver meget hurtigere for dine medarbejdere at få fat i varerne.

 

 

 

 

Recommended Articles